Mijn naam is Karin Duijvestijn en in 2009 ben ik mijn bedrijf Energiek en Fit in Balans gestart naast mijn baan van 32 uur als apothekersassistente.

Hoe is Energiek en Fit in Balans ontstaan?

Wie ben ik

In 2008 ben ik in aanraking gekomen met de producten van Herbalife. Ik ben gestart met een ontbijt programma en merkte dat mijn lichaam in balans kwam. Doordat mijn lichaam in balans kwam, ging lichamelijk verbeteringen merken. De verschijnselen van mijn spastische darmen werden minder, ik had nauwelijks meer hoofdpijn en kreeg veel meer energie. Sporten deed ik mijn hele leven al, maar het vet op mijn heupen raakte ik nooit kwijt. Broeken kopen was een ramp. Maar nu slankte ik vanzelf 2 maten af op juist die plek. Doordat ik zelf zo blij was met deze resultaten, ben ik dit gaan delen met anderen mensen. Zij werden nieuwsgierig en gingen starten op de Herbalife producten en ik ging hen daarin begeleiden en coachen om een vitaler en gezonder leven te krijgen, net als ik.

 

Mijn eigen bedrijf was zo heel parttime gestart

Na ruim 5 jaar was mijn bedrijf parttime dermate gegroeid dat ik voor de keuze stond om het coachen parttime te blijven doen naast mijn baan, van toen nog 27 uur, als apothekersassistente of ga ik fulltime als coach aan de slag. Ik wilde heel graag nog meer mensen helpen naar een gezonde leefstijl d.m.v. gezonde voeding en lichaamsbeweging i.p.v. medicijnen meegeven in de apotheek. Medio 2014 heb ik de keuze gemaakt om mijn baan als apothekersassistente op te zeggen.

Het is zo fijn om dagelijks mensen te kunnen helpen naar een betere gezondheid en blijer leven.

Make the world healthier and happier.

Het principe van een healthy active lifestyle is 80% voeding en 20% bewegingik 80 voeding 20 bewegen

Naast de coaching van voeding, geef ik op dinsdagavond en vrijdagochtend Powerwalking les.

Healthy active lifestyle: 80% voeding en 20% bewegen geeft 100% resultaat.

Ik ben iedere dag dankbaar dat ik in 2009 als healthy active lifestyle coach ben begonnen. In alle jaren heb ik het leven van vele mensen positief kunnen veranderen en wil graag nog veel meer levens veranderen.

Ben jij de volgende?