Mijn naam is Karin Duijvestijn en in 2009 ben ik mijn bedrijf Energiek en Fit in Balans gestart naast mijn baan als apothekersassistente.

Hoe is Energiek en Fit in Balans ontstaan?

Wie ben ik

In 2008 ben ik in aanraking gekomen met de producten van Herbalife. Ik ben gestart met een ontbijt programma en merkte dat mijn lichaam in balans kwam. Doordat mijn lichaam in balans kwam, ging lichamelijk verbeteringen merken. De verschijnselen van mijn spastische darmen werden minder, ik had nauwelijks meer hoofdpijn en kreeg veel meer energie. Sporten deed ik mijn hele leven al, maar het vet op mijn heupen raakte ik nooit kwijt. Broeken kopen was een ramp. Maar nu slankte ik vanzelf 2 maten af op juist die plek. Doordat ik zelf zo blij was met deze resultaten, ben ik dit gaan delen met anderen mensen. Zij werden nieuwsgierig en gingen starten op de Herbalife producten en ik ging hen daarin begeleiden en coachen om een vitaler en gezonder leven te krijgen, net als ik.

 

Mijn eigen bedrijf was zo heel parttime gestart

Na ruim 5 jaar wilde ik graag meer mensen helpen naar een betere gezondheid met voeding en heb in 2014 mijn baan als apothekersassistente opgezegd.

6 jaar lang heb ik vanuit huis mijn bedrijf gerund. In 2015 ben ik opzoek gegaan naar een kantoorruimte om ook met groepen te kunnen werken.

Het principe van een healthy active lifestyle is 80% voeding en 20% bewegingik 80 voeding 20 bewegen

Naast de coaching van 80% voeding, geef ik op dinsdagavond een gratis 24Fit workout.

Met de workout  bied ik ook de 20% bewegen aan en is het plaatje voor een healthy active lifestyle helemaal compleet.

Ik ben dankbaar dat ik dit werk als healthy active lifestyle coach kan doen. In de loop der jaren heb ik het leven van vele mensen positief kunnen veranderen en wil graag nog veel meer levens veranderen.