Energiek en Fit in Balans voor effectieve Power walking in WateringenPower walking Wateringen

Wellicht herken je dit direct, altijd maar druk en nooit een moment om door inspanning te ontspannen. Sporten schiet er snel bij in omdat je het te druk hebt of omdat je de spreekwoordelijke stok achter de deur mist. Sporten in een groep helpt je om de motivatie te houden en te werken aan een gezond lichaam. Doe mee met power walking van Energiek en Fit in Balans in Wateringen en je werkt op een uitdagende manier aan lichaam en geest.

Ga de competitie aan met jezelf

Ben je die excuses zat, geen tijd, geen energie, en ga zo maar door? Kies dan voor Power walking in Wateringen en je raakt vanzelf gemotiveerd om het beste uit jezelf te halen. Sporten in een groep, maar geen competitie met anderen, alleen met jezelf. Deze manier van sporten is voor iedereen geschikt, of je nu jong of ouder bent en of je net begint met sporten of al gevorderd bent. Omdat je alleen als doel hebt jezelf te verbeteren en op een verantwoorde manier sport, is de druk om te presteren zo hoog als dat jezelf toelaat. Je sport onder begeleiding waarbij er gelet wordt op de juiste uitvoering van de oefeningen. De uitvoering wordt aangepast op je eigen fysieke kunnen waardoor het risico op blessures geminimaliseerd wordt.

De inhoud van sporten in groepsverband

Bij ons staat fun voorop. Gezellig sporten in een groep en tegelijkertijd werken aan een fit lichaam en een ontspannen geest. We sporten 60 minuten in groepsverband. Om nog meer uit het sporten te halen, heb je bij ons de mogelijkheid om informatieavonden over voeding, sport, gezondheid bij te wonen.

Aanmelden voor Power walking bij Energiek en Fit in Balans

Wacht niet langer en kies voor een gezond, strak en slank lichaam. Meld je aan voor onze groepslessen en we gaan samen aan de slag. Wil je meer weten of wil je je aanmelden, neem dan contact op. Je kunt ons bereiken door te bellen, te mailen of door het contactformulier op de website in te vullen.