Pilates Westland

Pilates is een populaire bewegingsvorm, gericht op het versterken van de ‘core’-spieren. Tijdens de les doet u oefeningen op een rustig tempo, waardoor u lichamelijk en geestelijk beter in balans komt. Uw lichaamshouding verbetert en de spanningen in uw nek-, schouder- en rugspieren zullen afnemen. Ontdek het zelf en volg een les pilates in het Westland, bij Energiek en Fit in Balans!

Rustige, maar intensieve les

De lessen pilates in het Westland worden verzorgd door mij, Karin Duijvestijn. Ik ben een gediplomeerd pilates docente. Iedereen is welkom in mijn les, op welk niveau van sporten u ook zit. Als bepaalde oefeningen lastiger te zijn uit te voeren voor u, dan geef ik alternatieven zodat u de les toch zo goed mogelijk mee kunt doen. Pilates is een uitdagende les, ondanks dat de oefeningen op een rustig tempo worden uitgevoerd, traint u uw spieren rondom het bekken, de wervelkolom en de schouders intensief. U zult na de les dus zeker merken dat u gesport heeft. De voordelen van pilates zijn:

  • Pilates WestlandUw lichaamshouding verbetert
  • De spieren in uw buik en rug worden sterker
  • De wervelkolom wordt soepeler en sterker
  • U krijgt meer spierkracht en wordt flexibeler
  • U ontwikkelt lange, flexibele spieren
  • En… een strakker figuur!

Volg pilates in het Westland bij EFBalans!

U bent van harte welkom om bij Energiek en Fit in Balans pilates te komen volgen. Het enige wat u mee hoeft te nemen is een handdoek en een flesje water. Ik geef de les vier keer per week, op maandagavond, woensdagochtend en donderdagavond. Een proefles kost €5,-. Komt u de les vaker komen volgen? Schaf dan een 10 rittenkaart aan. Na de les staat er een heerlijke herstelshake van Herbalife voor u klaar.