Pilates Wateringen

Pilates is een rustige, maar intensieve les. U traint uw ‘core’-spieren, waardoor u sterker wordt, slanker wordt en meer uithoudingsvermogen krijgt. Bent u op zoek naar een les pilates in Wateringen? Kom dan een keer sporten bij Energiek en Fit in Balans!

Optimale begeleiding

De lessen worden verzorgd door mij, Karin, Duijvestijn. Ik ben een gediplomeerd pilates docente. Iedereen is welkom in de les, ongeacht zijn of haar niveau. Tijdens de les zorg ik voor een optimale begeleiding. Als ik merk dat u het lastig vindt om een bepaalde oefening goed uit te voeren, dan geef ik alternatieven, zodat u de les toch zo goed mogelijk mee kunt doen. De oefeningen voert u op een rustig tempo uit, met voldoende aandacht voor een goede houding. Ondanks dat het een rustige les lijkt, is een les pilates in Wateringen bij Energiek en Fit in Balans wel pittig. Uw spieren worden intensief getraind en u zult misschien last krijgen van spierpijn achteraf. Als u pilates op een regelmatige basis volgt, zult u merken dat:

  • Pilates WateringenUw lichaamshouding beter wordt
  • Uw rug- en buikspieren sterker worden
  • Uw wervelkolom soepeler en sterker wordt
  • U meer spierkracht krijgt en flexibeler wordt
  • U lange en flexibele spieren ontwikkelt
  • U een strakker figuur krijgt.

U bent van harte welkom!

Komt u een les pilates in Wateringen bij Energiek en Fit in Balans volgen? Het enige wat u mee hoeft te nemen is een handdoek, flesje water en natuurlijk veel zin! De lessen geef ik op maandagavond, woensdagochtend en donderdagavond. U bent van harte welkom om een keer een proefles te volgen. Neem hiervoor contact met mij op via de telefoon of de mail.