Herbalife Wateringen

Herbalife WateringenEen gezond lichaam vraagt om gezonde voeding en verzorging. Bent u op zoek naar de producten van Herbalife in Wateringen? Sinds 2008 ben ik member van Herbalife, u kunt bij mij terecht voor advies en informatie over de diverse producten voor de binnenkant (voeding) en buitenkant (huidverzorging). Ik ben met mijn bedrijf gevestigd in Kwintsheul, op een paar minuten rijden van Wateringen.

Uw doel halen met Herbalife

Herbalife is een internationale organisatie die in 1980 is opgericht door Mark Hughes. De producten worden uitsluitend geleverd via een eigen netwerk van onafhankelijke members in meer dan 90 landen. Ik, Karin Duijvestijn, ben één van die members. U kunt bij mij terecht voor de producten van Herbalife in Wateringen. Ik geef u gratis persoonlijk advies en begeleiding, zodat óók u uw doel haalt. Gewichtsbeheersing, gezonder ontbijten, meer energie krijgen, betere sportprestaties leveren, vitaal ouder worden… Het zijn enkele voorbeelden van doelstellingen waar ik u graag bij adviseer en begeleid.

Gaat u de uitdaging aan?

In 2008 ben ik zelf in contact gekomen met Herbalife. Ik startte met het ontbijt van Herbalife en merkte vrij snel positieve veranderingen. Ik voelde mij energieker en fitter én viel af op plekken waar het me eerst niet lukte om af te vallen. Sindsdien ben ik om en en help ik anderen bij het halen van hun doelen. Gaat u ook de uitdaging aan? Neem contact met mij op voor een gratis fitcheck en advies voor Herbalife in Wateringen. Ik ben bereikbaar via de telefoon en per mail.