Herbalife Producten

Welkom bij Energiek en Fit in Balans! U kunt bij mij terecht voor diverse Herbalife producten voor de binnenkant (voeding) én buitenkant (huidverzorging). Welke producten heeft uw lichaam nodig? Ik adviseer u graag, zodat u een keuze kunt maken die bij u én uw doelstellingen past.

 

Over herbalifeHerbalife Producten

Herbalife is een internationale organisatie die zijn producten uitsluitend levert via hun eigen netwerk. Dit netwerk bestaat uit onafhankelijke members in meer dan 90 landen ter wereld. Ik, Karin Duijvestijn, ben er daar één van. Sinds ik in 2008 in aanraking kwam met Herbalife, ben ik anderen gaan inspireren en coachen. Ik ben gestart met het ontbijtprogramma en merkte al snel dat dit een positief effect had op mijn lichaam. Ik slankte af, voelde me fitter en energieker. Ik wilde dit graag overbrengen op anderen en hen helpen ook hun doelen te bereiken. Met een ontbijt van Herbalife krijgt u voldoende eiwitten, water, vezels, goede vetten, vitaminen en mineralen binnen en is de ideale start van uw dag. Het ontbijt van Herbalife bestaat uit aloë vera drank, thee en een maaltijdvervangende shake. De rest van de dag eet u verantwoorde maaltijden en tussendoortjes.

Waar gaat u voor?

Ik ben benieuwd naar uw doel! Wilt u afslanken? Of bent u een fanatieke sporter en op zoek naar voeding die hierbij past? Wat uw doel ook is, met Herbalife wordt het behalen van uw doel een stuk makkelijker. Probeer de Herbalife producten en voeding en ontdek het zelf . U kunt met het 6 day try out pakket vrijblijvend kennis maken met Herbalife voeding. Heeft u twijfels? Ik adviseer u graag over de mogelijkheden, we kijken dan samen welke producten het meest geschikt voor u zijn. U kunt mij bellen of mailen.